Čo vznikne, keď dáte dokopy popol zo spálenej cibule, seno a ihličie?
Mnohí z vás mierne dvihli obočie, keď sme vám priniesli správu o novej šou 15 min. kuchár, v ktorej vás naučí náš nový šéfkuchár pripravovať zdravé a chutné jedlá z dostupných surovín iba za 15 minút! Aj rutinnejší amatérski kuchári to poznajú: recept vám bude tvrdiť, že príprava jedla vám nezaberie veľa času, potom zrazu trávite v kuchyni hodiny a po čase to niektorí z nás vzdajú – načo strácať drahocenný čas, keď sa dá najesť vonku?
Gabo Kocák nás však presvedčil, že to ide. Na tlačovej konferencii zorganizovanej pri príležitosti uvedenia relácie 15 min. kuchár predviedol svoje umenie pred našimi očami a v prítomnosti novinárov. Nielenže sme ho videli v akcii, ale sme mali aj možnosť ochutnať jeho špeciality. Jeho menu všetkých najprv zaskočilo, potom potešilo. Ingrediencie ako popol zo spálenej cibule, seno alebo ihličie nejete každý deň!
Vy sa o jeho kvalitách presvedčíte už v nedeľu o 17:15. Zapnite si JOJku a získate nielen dva nové skvelé recepty do vašej domácej kuchárky (ktoré skutočne urobíte za 15 minút!), ale Gabo vám aj prezradí niekoľko svojich kulinárskych trikov!