Príroda u Veroniky nikoho neprekvapí: Ako však hostiteľka vysvetlí CHROBÁKY v jedle?
Možno by ste na dvadsaťpäťročnú Veroniku neuhádli, že je vyštudovaná fyzioterapeutka. "Celý život som hľadala zmysel života. A to bol dôvod, prečo som hľadala Boha," prizná v dnešnej epizóde Bez servítky sympatická Veronika, ktorá má okrem Boha veľký vzťah tiež k prírode. Pri každej prechádzke si niečo z lona prírody rada zobne. Práve tým sa preslávila aj na sociálnych sieťach. Sama si dokonca vyrába prírodne mydlá a inú kozmetiku. V jej kuchyni nájdete aj vlastnú kombuchu. Fermentovaný nápoj, ktorý mnohí považujú za liek na žalúdok či imunitu. Ten ponúkne aj hostkám. Veronika skutočne využíva všetko, čo sa z prírody dá vyťažiť!
Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Čo sa menu týka, pôjde o bezmäsité chody, v ktorých využije Veronika čo najviac prírodných surovín. "Celé moje menu je založené na princípoch biblickej stravy," prezradí, prečo si zvolila práve takéto jedlá. Už program napovie, že hostky niečo takéto ešte nemali možnosť ochutnať. Veronika im dá ochutnať jedovatú rastlinu. Budete sa čudovať, koľko z nich bude mať odvahu dať niečo také do úst. Prípitkom bude kombucha, ktorú budú chcieť hostky vidieť naživo. Prirovnanie k naloženému mäsu či morskému živočíchovi bude namieste. Ešte väčším šokom než táto zdravá bomba bude prítomnosť ešte stále živých tvorov v jedle. Z jedného chodu hostiteľky totiž začne vyliezať sám život. Hmyz nebude určite prekvapením v prírodnej zložke menu Veroniky. Hostky by však minimálne čakali to, že "burinu" od živých zložiek dnešná kuchárka dostatočne očistí. "Keď sa už servíruje nejaké jedlo, nemali by úplne z toho vychádzať chrobáky," povie samotná Veronika, ktorá s týmto určite nerátala!