V Bez servítky uvidíte gastro "umelca": Len 26-ročný Slovák má za sebou TAKÚTO kariéru!

V úvode nového roka sa vrhneme na Bez servítky poriadne zhurta. Prvý týždeň uvidíte variť profesionálnych kuchárov. V týždni bude len jedna dáma, a to mäsiarka!

Nová séria Bez servítky štartuje už dnes. V úvode týždňa sa predstaví profesionálny kuchár, ktorý je vo svojom obore hotovým umelcom. Šéfkuchár a podnikateľ Dávid Iván hostí privíta v Stupave, kde žije so svojou rodinkou. "Buď tomu venuj sto percent času, alebo to nerob," prezradí o svojom gastro podnikaní. Ako začala jeho kariéra? "Odišiel som do Nórska ako umývač riadu v osemnástich. Vypracoval som sa až na šéfkuchára," povie v dnešnej epizóde. "Vycestoval som aj do Švajčiarska. Študoval som vysokú školu kulinárskych umení," možno ste netušili, že takáto nejaká škola vôbec existuje. "Okrem rodiny a varenia sa venujem aj importovaniu najkvalitnejšieho hovädzieho mäska - Wagyu - z Japonska. Je to poklad gastronómie," povie Dávid zaujímavosť v relácii Bez servítky! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Napriek tomu, že má Dávid len dvadsaťšesť rokov, stihol toho už poriadne veľa. To však zďaleka nie je všetko. Ako najväčší úspech vníma:  "Vrcholom mojej gastro kariéry bola práca v dánskej michelinskej reštaurácii, ktorá sa pýši až tromi michelinskými hviezdami," prezradil, čo považuje za svoj najväčší pracovný úspech. Ide o reštauráciu, ktorá sa trikrát stala najlepšou na svete. Keďže v zostave tohto týždňa budú samí kuchári, čakajte, že budú mať do jeho varenia čo povedať. Jedinou dámou tohto týždňa bude mäsiarka Hanka. "Na to, že je to kuchár, tak moje očakávania to z jeho strany nenaplnilo," prezradí tá svoj názor po dojedení u Dávida. Môžeme od nej očakávať najväčšiu kritiku? 

Zdroj: TV JOJ

​Bez servítky nájdete aj na JOJ Play! S členstvom premium si môžete pozrieť premiérovú epizódu vopred!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!