Kto predáva mäso, mal by ho vedieť pripraviť: Hankina kačka bude prepadák! TAKTO ju pokaziť?

Päťdesiatnička Hanka je vedúcou v mäsiarstve. Hostia teda od nej majú veľké očakávania pri mäse, ale aj preto, lebo včera poriadne kritizovala!

To, že má za sebou päťdesiatku, by ste jej možno len ťažko uhádli. Skvelá kondícia aj mladistvý vzhľad. A to možno netušíte, že sa rada Hanka zvŕta aj na tanečnom parkete nejednej diskotéky. Nezadaná dáma by rada do svojho života privítala aj nejakého nápadníka. Ten by jej však musel hlavne stíhať. Okrem práce v mäsiarstve miluje bicyklovanie a neraz chytí do ruky aj činky svojho syna. Veď posúďte dnes sami, aká je to kočka. A keď uvidíte, ako sa zvŕta v kuchyni!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Keďže ide o jedinú dámu, ktorá nie je profesionálna kuchárka, popri chlapoch v tomto týždni, bude to mať dnes poriadne ťažké. O to viac náročnejšie menu si Hanka zvolí. Predjedlom bude nie úplne vydarený kurací šalát. V hlavnej úlohe však dnes určite bude hlavný chod, keďže pôjde o poriadny kus mäsa. Pripraviť dobrú kačacinu je pomerne náročná výzva. Môže sa ľahko vysušiť či ostať gumová. K druhej možnosti bude mať dnes hlavný chod Hanky bližšie. "Prvé, čo som si hneď všimol, bolo, že mäso bolo extrémne surové," zaznie z úst jedného jej konkurenta. Výčitkou bude aj jednoduchý dizajn. "Chcela spraviť niečo modernejšie, ale nevydalo," povie Dávid, ktorému bude chýbať "gratin". Hanka však nebude tušiť, čo tento pojem znamená. Dôležitejšia než vzhľad bude samotná chuť a konzistencia. Môže sa zdať, že Hanka ako mäsiarka bude vedieť mäso pripraviť dokonale, opak bude pravdou. "Tá kačka bola až príliš živá," zaznie ďalší hlas. Kto predáva mäso, mal by ho vedieť aj pripraviť. Súhlasíte s týmto tvrdením? 

Zdroj: TV JOJ

​Bez servítky nájdete aj na JOJ Play! S členstvom premium si môžete pozrieť premiérovú epizódu vopred!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!