Babora použije MÄSO z VTÁKA, ktorého bežne vidíte na ulici: Mali by ste odvahu ochutnať?

AnI Barbora nepatrí v Bez servítky k novým tváram. Raz sa už našej relácie zúčastnila a ako profesionálna kuchárka ohúri aj dnes. Prekvapí tiež menej bežným mäsom!

Majiteľka cateringovej spoločnosti a šéfkuchárka Barbora hostí dnes prevedie rôznymi chuťami. Prekvapí tradičnými fánkami, ktoré však nebudú dezertom, práve naopak, ako predjedlo ich ukáže v slanom šate. Polievkou bude hubová, kde použije ako základ holubí vývar. Dobre čítate, holub bude v hlavnej úlohe aj v jej hlavnom chode. "Na terinu používam mäso z vykosteného holuba, konkrétne prsia. Väčšinou ľudia poznajú holubov tak, že nám tu lietajú. Tak by som chcela, aby ich vyskúšali," prezradí pred varením Barbora. Terinu možno poznáte vo verzii z kačacích pečienok.

Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem tisícky za účasť si ako výherca odnesiete ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Čo jej hostia povedia na holubie mäso v hlavom chode? Možno vás neprekvapí, že už takéto mäso ochutnal napríklad Richard Sulík. Ten sa dnes opäť predvedie ako odborník na gastronómiu. "Za mňa večera - styling výborný, na dochutení by som popracovala," prekvapí slovami Adriana. Problémom budú zemiaky, ktoré nebudú na každom tanieri dorobené. "Bol to vysoký level," prezradí na konci Richard!

Jedli ste už holubie mäso?

  • Áno. 58%
  • Nie. 42%

Celkový počet hlasov: 267

Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY! Pozrieť si tu môžete premiérovú časť skôr než v TV!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!

Zdieľaj na facebooku