Ako docielila Katka TAKÝTO výzor dezertu? V recepte je aj kúsok z dubajskej čokolády!

Ak vám tento týždeň neušiel famózny dezert od Katky, možno ste premýšľali, že ho vyskúšate u vás doma. Treba si pripraviť nielen kvalitné suroviny, ale aj dávku trpezlivosti!

Katka dezertom reagovala na najnovšie trendy vo svete gastronómie. Určite vám neušiel trend s názvom dubajská čokoláda. Kúsok z nej použila aj cukrárka vo svojom recepte. Prekvapí vás, ako dobre môže spolu hrať chuť citróna a pistácií. Recept je o niečo zložitejší, a to hlavne, čo sa výzoru týka. Ak už máte v cukrárstve nejaké skúsenosti, pravidelne doma vypekáte, no hlavne máte umeleckú dušu, recept s dávkou trpezlivosti a správnymi surovinami zvládnete. Môžete si ho, samozrejme, pripraviť do tvaru, akého chcete. Koniec koncov bude najdôležitejšia jeho chuť! 

Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Zdroj: TV JOJ

Ako vzniká umelecké dielo

"V tomto dezerte bude aj kúsok Dubaja. Máme tu jednu ingredienciu z dubajskej čokolády. Je to opražený kadayif, ktorý si rozmiešame s pistáciovou pastou a troškou pistáciovej ganáže," navnaďuje Katka na chuť. Ak ste už túto čokoládu už skúšali, viete, aká to je chuťová bomba. Ďalšie suroviny aj postup prípravy nájdete na stránke joj.sk a postup si môžete pozrieť na JOJ PLAY

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!

Zdieľaj na facebooku