Gergő bude mať v dezerte SAMÝ POLOTOVAR: "Maďarského Ramsaya" si hostia podajú!
Gergö má len tridsať rokov, no už si stihol splniť detský sen - otvoriť si vlastnú reštauráciu. Tá je podľa neho menšia, no ponúka všetko, čo hostia potrebujú. Menu vymýšľa svojpomocne Gergő, no vo svojom podniku dokonca robí kávičky či obsluhuje hostí. Podľa vlastných slov tu niekedy trávi aj dvanásť hodín denne. Na dovolenke roky nebol. Aj to prináša vlastné gastro podnikanie!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
"Gergő Ramsay"
Od dnešného kuchára majú hostia asi tie najväčšie očakávania z celého týždňa. Predošlé dni totiž Gergő kritizoval u každého niečo a kritika bola veľakrát na poriadne vysokej úrovni. Ako profesionálny kuchár si všímal aj najmenšie detaily a inak to neurobia ani hostia u neho. "Toto je ten "Gergő Ramsay", na ktorého sa teším celý týždeň," povie Iva. Narážať bude na britského TV šéfkuchára. Naplní jej očakávania na pohľad profesionálny hlavný chod?
Sklamanie na záver týždňa
Azda najkritickejší dnes bude Hardik, ktorému včera Gergő poriadne kritizoval menu. Kameňom úrazu budú polotovary, ktoré kuchár použije v dezerte v hojnom množstve. "Dezert môj a jeho bol rovnaký prúser," bude prísny k hostiteľovi Hardik. "Robilo mi problém, že používal tieto kúpené veci. Cítil som, že sú tam kúpené veci," nebude kritikou šetriť ani Róbert Tatai. Domáci nebude žiadny z použitých džemov a hostiteľ dokonca kúpi hotové "opité višne". V sladkej bodke nebude chýbať ani zmrzlina, taktiež nie domáca!