TAKTO varia poštári? Dávid hosťom vytrie zrak svojím menu, a TOTO v dezerte? Mňam!
Tridsaťštyriročný Dávid pracoval ako profesionálny kuchár, zo zdravotných dôvodov však musel zmeniť povolanie, a tak sa stal poštárom v Rakúsku. Tu žije už dokopy štrnásť rokov. Odsťahoval sa sem ešte s priateľkou, vzťah však nevyšiel, no Slovák tu ostal žiť. Dávid je okrem toho bývalým futbalistom. "Ako kuchár som sa prevažne venoval európskej kuchyni. Chýba mi to, robil som to 15 rokov," povie nezadaný fešák, ktorý by nový vzťah určite prijal!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Crème brûlée netradične v Bez servítky
Ako profesionálny kuchár nezvolí nič jednoduché, ale svojím menu si u hostí šplhne. Tí majú nie nadarmo veľké očakávania. Predjedlom bude domáca paštéta, hlavným chodom stále v našich končinách neocenené hovädzie líčka, ako vrchol večera a sladká bodka príde crème brûlée, dezert, ktorý ste už určite v živote aspoň raz ochutnali. Dávid ho pripraví s prílohou, ktorú by ste možno nečakali - s hruškami s mätou. Môže sa zdať, že pôjde o zvláštnu kombináciu, pri oficiálnom recepty sa už nič k tomuto dezertu nepridáva, opak bude pravdou a hostia budú nadšení. "Takéto hladké crème brûlée je umenie urobiť," bude nadšený nejeden z hostí. Celý recept nájdete po skončení dnešnej epizódy na joj.sk!