TOTO v Bez servítky hostia nečakali: Že ich privíta profesionálka, sa dozvedia až v závere!
Evamária Budáčová pracuje ako "pastry chef". Ide o človeka, ktorý ma v gastro prevádzke na starosti koláče a dezerty. Dobrá reštaurácia sa bez takéhoto človeka nezaobíde. Môžeme ho laicky označiť aj ako cukrára. Profesionálka Evamária hostí ohúri dvomi profesionálnymi chodmi. Až po ich dojedení príde informácia, že je profesionálkou. "Pochválim sa, že tento zákusok používame v reštaurácii ako náš servírovaný dezert," zaznie z úst hostiteľky úplne nečakane. Evamária aktuálne pracuje vo francúzskej reštaurácii. Nepôjde však o jedinú profesionálku v tomto týždni!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Neestetický dezert
Dezert na prvý pohľad totiž vôbec nebude estetickou záležitosťou. Práve naopak. Podľa slov hostiteľky pôjde o rozbitie celého uhladeného menu. V tomto prípade chuť porazí dizajn, lebo tá bude skutočne nezameniteľná a hostia budú len tak ochkať od slasti. "Nastavila si latku naozaj veľmi vysoko. Mala som pocit, že večeriam nie u niekoho doma, ale v profesionálnej reštaurácii," zhodnú sa hostia!