Bez servítky ukáže niečo, čo sme ešte nevideli: AKO vyzerá jedlo ocenené striebrom?!

V Bez servítky tento týždeň vidíte viacerých profesionálnych kuchárov či cukrárov. Šéfkuchárom je aj Andrej Roth, ktorý hosťom ponúkne nielen estetický zážitok!

Andrej Roth Andrej Roth Zdroj: TV JOJ

​Andrej Roth je šéfkuchárom, ktorý pôsobí na Donovaloch. Pochádza z kuchárskej rodiny. Aj jeho manželka pracuje v gastre, a to ako vedúca v školskej jedálni. Doma má hmyz, ktorý využíva pri zážitkovom varení. Experimentuje napríklad s molekulárnou gastronómiou (moderný spôsob prípravy jedál, ktorý využíva bežné suroviny spoločne s chemickými postupmi, poz. red.). Predjedlom jeho zážitkového menu v Bez servítky bude halibut (druh ryby, poz. red.) s topinamburom, hlavný chod bude teľací chrbát a dezertom biela čokoláda, tvaroh a rakytník. To znie ako menu z profesionálnej reštaurácie! 

Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Jedlo so striebornou medailou v Bez servítky 

Dnešný kuchár svojím klientom ponúka aj zážitkové varenie. To uvidíte aj dnes v Bez servítky. Po predjedle ostanú prázdne taniere a na rad príde hlavný chod. "Máme tu hlavné jedlo, kde som šiel s kožou na trh," povie a predstaví hlavný chod. Hostia ostanú bez slov. V strede taniera bude dominovať teľacina a okolo rôzne prílohy. Celé jedlo bude pripomínať najdrahšiu bonboniéru. "S týmto jedlom som súťažil v Taliansku. Za toto dielo som dostal striebornú medailu," pochváli sa hostiteľ! 

Bez servítky Bez servítky Zdroj: TV JOJ

Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!

Zdieľaj na facebooku