Richardovi súperi nič nedarujú: Hnilé ovocie aj suché mäso! TIETO slová hovoria za všetko!
Richard Sulík nie je profesionálnym kuchárom, no v mnohom sa profesionálom aspoň priblíži. Vedie úspešný kulinársky projekt a varenie je jeho veľkou vášňou. Tento týždeň je však aj preňho výzvou a po kritike počas predošlých dní mu súperi nič nedarujú a všímať si budú každý nepodarený detail.
Jeho recepty budú vyrátané do poslednej bodky a plné inšpirácie. Traja účastníci tohto týždňa sú však profesionálni kuchári a aj menšiu chybičku si všimnú. Mäso bude suché, napriek tomu, že ho suvidoval podľa presného času, aké vyžaduje. Kde nastane chyba? "Ten Rišo sa to varenie ešte len učí. Tu je presne vidieť tú prácu, ktorú má za sebou a ktorú má pred sebou," povie Daniel narovinu svoj názor!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Richard Sulík sa takmer prepadne od hanby
Suché mäso a nedobre vyrátaný čas suvidovania nebudú zďaleka všetko. Najväčším faux pas bude určite hnilá jahoda v dezerte, ktorá sa ujde Michalovi. Dezert síce bude podarený po chuťovej stránke, dojem však určite pokazí hnilé ovocie. "Toto je skrátka prešľap. Nechcem sa baviť o tejto hnilej jahode. To sa nemalo stať, za trest ju zjem," bude na seba nahnevaný Richard Sulík. Ako dopadne jeho večer a záver týždňa?