Bez servítky prinesie tradičné jedlo netradične: TAKTO segedínsky guláš nepoznáte!
Bez servítky je dôkazom toho, že aj tradičná slovenská kuchyňa môže vyzerať moderne a atraktívne. Príkladom toho bude aj dnešné menu Júlie, ktorá pripraví jedno jedlo, ktoré môžeme v našej krajine pokojne považovať za kultové!
Segedínsky guláš ako "michelinské jedlo"
Júlia Ovšáková má síce len dvadsaťdva rokov, no v kuchyni je ako doma, a to zďaleka nie je všetko. Júlia je nielen známa cukrárka, ale aj dobrovoľná hasička a amatérska herečka. A napriek tomu, že má len krátko po dvadsiatke, už by sa mohla vydávať. Zhodnú sa hostia pri jej menu.
Východniarov ohúri svojím prevedením segedínskeho gulášu, ktorý takto rozhodne nebude vyzerať nudne. Možno ste si pomysleli, že takéto jedlo sa vôbec nehodí do kuchárskej šou ani sa nedá nastajlovať inak, ako bežne servírujete u vás doma. Opak bude pravdou. "Takto nastajlovať segedín? Mám vyrazený dych. Nechápem, ako z obyčajného segedínu dokázala urobiť michelinské jedlo," zaznie z úst jednej jej konkurentky!