Martin Záhumenský v Bez servítky skritizuje kuchárov: Robte konečne TOTO!
Tomáš Vitanovec pôsobí ako šéfkuchár v hoteli v Jasnej. Skúseností stále zbiera, no už teraz sa môže pýšiť množstvom inšpiratívnych receptov. Aj jeho snom je vydať raz vlastnú kuchársku knihu. Napriek tomu, že je profesionálom, čo ukáže aj dnes v Bez servítky prostredníctvom svojho nadupaného menu, stále sa učí!
Martin Záhumenský si neodpustí kritiku
Ako predjedlo hosťom v Bez servítky v stredu na taneri pristane demänovský pstruh. Ten bude podľa hostiteľa využitý na komplet. Konkurentom Tomáša však už napohľad bude jasné, že všetko z ryby nevyužil. "Kde je koža?" Budú sa ho pýtať. Tomáš tak prizná, že úplne celú rybu nepoužil. "Chalani nepremýšľajú, ako zúžitkovať tú celú ingredienciu, dostane sa to do ich DNA. Potom príde na rad aj koža," neodpustí si kritiku na adresu svojich kolegov skúsený Martin Záhumenský.