Vlas si nájde v jedle zrovna kritický Lukáš: Hostiteľka bude presne vedieť jeho pôvod!

Do jedla by sa určite nemal dostať žiaden vlas. Je to nočná mora každého hostiteľa. Zuzka sa však tomu nevyhne. A ten si v jedle nájde zrovna najkritickejší hosť!

Zuzka je v kuchyni zdatná, o čom dnes presvedčí svojich hostí. Polievkou bude lahodná paradajková. Lukáš si však nedopustí kritické slová na to, že ju hostiteľa nepripravila z domácich paradajok, z ktorých sama neurobila pretlak. Ostatní hostia budú spokojní a v očakávaní ďalších jedál. Hlavným chodom v utorkovej epizóde východniarskeho špeciálu Bez servítky budú talianske gnocchi s kuracinou a hríbmi. Opäť raz sa ozve Lukáš, ktorý bude hostiteľke vyčítať, že použila kupované šampiňóny. To by nebol až taký problém, pokým si nenájde zrovna vo svojej porcii vlas alebo chlp neznámeho pôvodu. "Mám tu jeden problém, ktorý ti musím ukázať," zaznie z úst Lukáša, ktorý z jedla vytiahne nechcený objekt. "Taký vlas som v živote nevidel," povie. 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Podľa Zuzky pôjde zrejme o chlp z obočia jej manžela, ktorý jej pri varení asistoval. Je obdivuhodné, ako dobre svoju polovičku pozná. Nie každý po nájdení chlpu dokáže jedlo dojesť, sú však takí, ktorým to nevadí vôbec - jednoducho ho vyberú a pokračujú ďalej. "Podľa mňa z toho bola zahanbená," zaznie z úst iného návštevníka. "Keď sedím v reštaurácii a niečo také nájdem, jedlo hneď vraciam," prezradí Lukáš. "Vyberiem vlas a jem ďalej," povie svoj názor na túto situáciu jediný vegán v partii. Zrovna Lukáš však patrí k tým, ktorí nedokážu jedlo po takomto náleze dojesť. Ako to máte vy?

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!