To je ale smola: Lukáš si tretí deň nájde v tanieri niečo navyše, odmietne jesť!

Včera si našiel Lukáš nechcený chlp v jedle, vyzerá to, že dnes sa história zopakuje!

Dvadsaťjedenročný študent medzinárodného podnikania je obstojným kuchárom, keďže študoval na hotelovej akadémii, no poznať ho môžete aj ako Youtubera. Okrem toho je Marek nadšený fanúšik cvičenia. "Každý deň makám, učím sa, ako strihať, robím content typu fitness, tak isto nejaké fitness recepty," uvedie dnes niečo o svojich záujmoch študent. "Kuchyňa je pre mňa srdce domu," prezradí v Bez servítky Marek. Hostia očakávajú niečo zdravé a výživné. Nadšenie k cvičeniu určite prenesie Marek aj do svojich receptov, ktoré nebudú len chutné, ale už na pohľad veľmi atraktívne. 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Recept na polievku nájde na internete na prvýkrát. Napriek tomu, že pôjde o jeho premiéru, hostí milo prekvapí "pečený krém" zo zeleniny. Marek nebude skrývať prekvapenie, že chutí aj Lukášovi a nebude doňho "rýpať". Najkritickejší hosť tohto týždňa však nesklame pri hlavnom chode. Tým bude panenka, ktorá bude naservírovaná skutočne profesionálne. "Čakať dvadsať minút nie je veľa, keď to stojí za to," obháji si dlhšie čakanie u hostí. "Mňa to strašne mrzí, že už druhýkrát som dostal také jedlo s vlasom," zaznie z úst Lukáša, ktorý opäť raz nájde na tanieri niečo navyše. Nebude však tentokrát jediný, ale neželenú surovinu si nájde aj Julka. "Nebol to vlas," povie hostiteľ. Pôjde zrejme len o špinku zo zemiakov či vlákno utierky. "Nie som detektív, nebudem tu vyšetrovať, ako to je," adresuje hostiteľovi Lukáš. Keďže včera nedojedol chod s chlpom u Zuzky, neurobí ani dnes výnimku! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!