TOTO Julke neodpustia: Predjedlo, ktoré by zvládlo dieťa a dezert za ňu pripraví priateľ!

Julka je skutočne všestranný talent. Miluje spev, jazdu na koni, pracuje ako učiteľka, má vlastnú agentúru a prechodne býva vo Viedni. Má čas popri tom všetkom na varenie?

Závodne sa venovala parkouru, aktuálne na koňoch jazdí rekreačne. No jej veľkým snom je otvoriť si karaoke bar v Taliansku na pláži, keďže sama miluje spievanie. Hostí dnes môže Julka presvedčiť aj o svojom ďalšom talente - varení. "Kuchyňa nie je more kráľovstvo," prezradí pred varením v Bez servítky. Aj z tohto dôvodu bude mať v kuchyni pomoc - Omara - svojho priateľa, ktorého spoznala v Taliansku. Omar je odborník na dezerty, a to Julka využije vo svoj prospech. Viac-menej bude Julka pri dezerte - profiterolkách - asistovať len v krájaní jahôd. "Zložitejšiu časť som nechala na Omara," prezradí očividné pri príprave sladkej bodky. Na pečenie jej popri náročných aktivitách v živote čas už neostáva! 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Predjedlo  bude oproti dezertu veľmi jednoduché. Talianska klasika v podobe paradajky, cesnaku a mozzarelly, k tomu nebude chýbať rukola. Kritiku vzbudí aj hlavný chod - rukola bude opäť vo vedľajšej úlohe. Steak na rukole bude luxusným chodom, no hostí príliš nenadchne. Všetko môže stále zachrániť sladká bodka. Krásne vyzerajúci dezert, pri ktorom vo veľkej miere asistoval Julkin priateľ. "Priznám sa, pomáhal mi môj pomocník. Robil cesto, krém sme robili spolu. Myslím si, že chceli, aby som to celé pripravila ja," povie Julka. Hostia si neodpustia ostrú kritiku na to, že nerobila niečo, čo vie aj sama, respektíve nevynechala sladkú bodku, ak nie je fanúšičkou pečenia!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!