Ostrá hádka kvôli bývalej účastníčke Bez servítky: Maťa pri stole vytiahne Davidovu minulosť!

Už úvod tohto večera naznačí, že hostia dnes nebudú na jednej vlne, vonkoncom nebudú v dobrej nálade. Do vlasov si "skočí" Maťa s Davidom!

Tridsaťosemročná Adriana je rodáčka zo Žiliny, no prechodne žije v bratislavskej Petržalke. Ako mamina dvoch detí by mohla byť v kuchyni zdatná. Aďa je aktuálne nezamestnaná. "Milujem cestovanie a chcem strašne veľa zarobiť a chodiť aspoň trikrát za rok na dovolenke," prezradí niečo o svojich snoch dnešná kuchárka. Jej menu sa bude držať hraníc našej krajiny. Ostatní hostia priznajú, že nemajú veľké očakávania, a to sa ukáže na strese u hostiteľky. "Bola som celý týždeň uhundraná a bojím sa, že mi to pekne vrátite," prezradí pred tým, než prinesie prvý chod. Na kritiku je dnes určite najviac pripravená Nicole!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Po tom, čo včera Aďa dávala do poriadku Davida, mohol by práve on zmieriť kritiku. A skutočne, negatívne emócie bude prechovávať skôr k oproti sediacej Martine. Maťa si pri hlavnom chode neodpustí kritiku na prílohu k mäsu, ktorou budú štuchané zemiaky, tie jej však pripomenú granadír. "Možno Maťke zo starej školy to granadír pripomína," povie David, a to sa už Maťa neudrží. "Taká Mirka Fabušová nebola pre teba stará škola?" Neodpustí si poznámku na minulosť súpera. S o štrnásť rokov staršou Mirkou sa spoznali práve pri nakrúcaní Bez servítky. "Nečakal som to od Mati," povie. "Hádajú sa pri mojom stole, o niekom, kto ani neviem, kto je," povie dotknutá hostiteľka, ktorej dvojica takmer pokazí večer. "Smutná som momentálne z toho, čo ste vy dvaja predviedli. Ešte im dám dezert a dovidenia domov," povie sklamaná hostiteľka! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!