Do Bez servítky sa vracajú známe tváre: V tomto týždni uvidíte Noru, Babulu aj Dominika!

Minulý týždeň sme na JOJke odštartovali novú sezónu vašej obľúbenej kuchárskej šou. Profi kuchári priniesli recepty, ktoré možno radi vyskúšate aj u vás doma. Tento týždeň okrem chutnej gastronómie sľubujeme aj návrat známych tvárí!

Je tu začiatok týždňa a s ním aj nové tváre v Bez servítky. Nové tak úplne nebudú. Aspoň tri z nich ste už mohli v našej relácii vidieť. Nora Kabrheľová sa vracia po približne roku, podobne Dominik, mladý farmár, no a Babulu vám určite netreba špeciálne predstavovať. Tá všetkým vyrazila dych svojím honosným sídlom a tým, že samú seba nazvala kráľovnou. Čo má nové táto blondínka sa dozviete už v stredu. Určite bude zaujímavé sledovať tieto dve dominantné dámy súperiť proti sebe. Na Dominika sa môžete tešiť v piatok. Okrem tejto trojice uvidíte ďalších dvoch zaujímavých súťažiacich. Jedným z nich bude aj odborník na výživu!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Zdroj: TV JOJ

Dôchodkyňa Nora sa pochváli v dnešnej epizóde Bez servítky novým koníčkom. Tým je háčkovanie, ktoré jej veľmi ide. Za deň dokáže uháčkovať údajne jednu tašku. ​Módu má síce rada, no opäť raz neprekvapí dizajnom svojich jedál. Keďže je pre ňu najdôležitejšie sa najesť, nerieši, ako jedlo na tanier naloží. Hostia budú práve túto vec kritizovať. Čo ďalšie má prominentná dôchodkyňa nové sa dozviete, keď si zapnete dnešnú epizódu Bez servítky! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!