Svoj dom prirovnáva Babula k sídlu Mojsejovcov: Nora povie narovinu, čo si o ňom myslí!

Tento týždeň vidíme v Bez servítky dve dominantné dámy. Nora a Babula sa spolu dnes stretnú v honosnom sídle príležitostnej herečky a dôchodkyňa bude mať dosť prirovnaní, že aj ona takto kedysi žila!

Štyridsaťdeväťročná Emília Kissová, známa ako Babula je príležitostná herečka. Jej palác sa nachádza v Orechovej Potôni a hoci zvonku pôsobí nenápadne, po otvorení dverí na každého hosťa čaká poriadne prekvapenie. Domácnosť temperamentnej blondínky je totiž zariadená v kráľovskom štýle. Zo všetkých strán sa blyští zlato, krištáľ a dych vyráža brokát či zdobený zamat. Jednotný štýl by ste hľadali len ťažko, Babula kúpi čokoľvek, čo pripomína luxus. "Môj štýl je ten, keď mi padne niečo do oka, keď sa mi niečo páči, tak to kúpim, ale aktuálne na to nemám," prizná v dnešnej epizóde Bez servítky!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Na prvý pohľad Babulin dom môže niekomu pripomínať známu nehnuteľnosť bývalých manželov Mojsejovcov z košického Pereša. Paradoxne Nora bude tá, ktorá si dnes sadne za jej "kráľovský" stôl. "Mnoho ľudí ma prirovnáva k pani Mojsejovej," bude narážať na Noru Kabrheľovú za slobodna. Nora však poprie, že by Babulin dom pripomínal jej bývalé manželské sídlo a nezažije nostalgickú chvíľku, ako by možno konkurenti čakali. "Ja by som už takto nežila. Ani som nikdy takto nebola, to sa nedá porovnať. To môžu porovnávať ľudia, čo tomu nerozumejú," zaznie z úst Nory, keď budú jej konkurenti pretriasať, že žila aj ona podobne ako Babula. Tá sa však s týmito tvrdeniami absolútne nebude stotožňovať. Babula si neodpustí slová, že Nora na takýto luxus mala peniaze, a to na rozdiel od nej, ktorá siahne po lacnejších a menej kvalitných kúskoch, keďže si nemôže dovoliť také, aké mal v tom čase prominentný manželský pár! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!