Nároční hostia alebo priveľké ego Dominika? Jeho maturitné jedlá sfúknu ako sviečku!

Mladý farmár a vyučený kuchár nám každou účasťou dokazuje, že vie variť. Dnes ho uvidíte už tretíkrát v Bez servítky. Jeho menu bude prepracované a plné kvalitných, a to najmä domácich surovín. Hostia si však neodpustia poriadne kritické slová!

Dominik má len devätnásť rokov, no vo svojom mladom veku má vzťah k malej farme, na ktorej žije. Chová prasatá, kozy, sliepky, dokonca u neho nájdete včely. Zmaturoval ako kuchár a ako gastronóm dobre vie, že je výhodou mať k dispozícii čerstvé ingrediencie. "Je to tu ako u sedliakov, ale mám to tu rád," prezradil hrdo Dominik a v Bez servítky ukázal, ako si nažíva. "Moji starí rodičia tu chovali zvieratká, som k tomu odmalička vedený" ozrejmil počas prvej účasti v kuchárskej šou, ako sa z neho stal farmár! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Dominik hosťom podľa vlastných slov prinesie "vyššiu gastronómiu". Opráši svoje maturitné jedlá. Miesto jedla si však budú všímať viac správanie mladého kuchára. So slovami, že by mal mať menšie ego ho však neodradia. Dominik si za svojím menu bude stáť. V devätnástich rokoch mnohí takto variť nedokážu. Hostia však vek najmladšieho člena tohto týždňa nebudú brať príliš do úvahy. Dôležitejšie pre nich bude, že má za sebou kuchárske štúdium. Dominik predošlé dni poriadne kritizoval a zrátajú mu to aj s rezervou. "To, keď počujem, otvára sa mi nožík vo vrecku," zaznie z úst Nory, ktorá bude mať dosť Dominikových slov. Paradoxne však Norin tanier s predjedlom ostane prázdny. "Nie je ešte kuchár, tak by sa ním nemal označovať," povie ďalšia z dám. "Nerozumiete tej modernej gastronómii. Keď sme za to dostali na maturitách jednotky, asi to vedeli oceniť," nebude Dominik chápať dnešnú kritiku hostí. Podľa tých by maturitou dnes neprešiel! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!