Neprišli ste na chuť bravčovým líčkam? Recept z Bez servítky môže zmeniť váš názor!

Vo včerajšej epizóde ste mohli vidieť variť devätnásťročného Dominika, ktorý má za sebou maturity na samé jednotky v odbore kuchár. Jeho jedlá síce hostí podľa slov neohúrili, no výsledná výhra ukázala, že šlo o najlepšie menu tohto týždňa. Veľké ovácie vzbudilo jedno konkrétne jedlo, a to bravčové líčka!

Ak pravidelne sledujte reláciu Bez servítky, možno si radi zapíšete chutné recepty z epizód. Tie vám prinášame po skončení každej časti v daný deň aj na webe joj.sk. Včerajšia epizóda priniesla pre mnohých podnetnú gastronómiu. Či išlo o "vyššiu", o tom môžeme polemizovať a nejeden šéfkuchár by k tomu niečo povedal, no jedlá na bežné domáce varenie určite bohato postačia. A také bravčové líčka podľa Dominika by ste si možno bez oľutovania objednali aj v lepšej reštaurácii!

Ak ste doposiaľ bravčovým líčkam neprišli na chuť, do pozornosti dávame recept, ktorý ohúril vo včerajšej epizóde aj poriadne náročných hostí. Napriek tomu, že bravčovému mäsu neholduje každý a patrí medzi tukovejšie pokrmy, líčka sú považované za tú kvalitnejšiu časť tohto zvieraťa, hlavne, ak sa dobre pripravia. Dominik ich chuť zvýraznil červeným vínom. Ako príloha mu poslúžili zemiaky, ktoré však hostia príliš nepochválili. Môžete sa inšpirovať aj tou alebo vyskúšať vlastnú podľa vašich chutí a dať nám tip, s čím chutia vám. Dominikov postup prípravy nájdete vo videu vyššie! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17.50 na JOJke!