Nečakaný zvrat večera: Simona po ostrej kritike Máriovi vychváli dezert, ten neudrží slzy!

Dvadsaťdvaročný kaderník nie je v kuchyni ako doma, no svojím menu milo prekvapí. Až tak, že ho pochvaly od konkurentov doženú k slzám!

Kaderník Mário má najradšej poriadnu domácu kuchyňu. Tu častejšie ochutnáva, ako pripravuje, no v kuchyni sa úplne nestratí a stále sa v nej zdokonaľuje. Kaderník umenie z práce prenáša aj do svojho voľného času - rád maľuje obrazy. Jedným svojím dielom obdarí aj súperku po tom, čo vyhrá v jeho programe. Menu bude farebné ako Majkovo umenie. Hosťom však príliš neulahodí hlavný chod, pri ktorom sa inšpiroval u svojej starej mamy. Halušky a kurací perkelt možno poznáte zo školských jedálni a určite pripravujete aj doma, hostia sa však zhodnú na tom, že do súťaže o tisíc eur je to málo! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Ani polievka veľa vody nezamúti. Takže hostia budú po hlavnom chode stále poriadne hladní. Záchrana v podobe dezertu sa bude konať vďaka nepečenému rezu. Hostia budú z chuti nadšení. Sladká bodka bude skutočnou záchranou dnešného dňa. Chutiť bude najviac Simone, ktorá označí koláčik za najlepší tohto týždňa, samozrejme, okrem toho svojho. Súperka však celý večer riadne kritizovala a tento zvrat rozcíti dnešného kuchára. To už budú hostia vidieť slzu v oku Mária a Simona sa k nemu vyberie, aby ho utešila objatím. "Napriek tomu, aká bola kritická pri tom stole, toto od srdca povedala," zaznie z úst prekvapeného Mária. Keďže pôjde o slzy šťastia, tento večer sa skončí skutočne nečakane po obrovskej kritike súperov!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!