Vegetariánske menu Anny bude ako za trest: Dnešný večer môže zachrániť jedine pizza!

Anna Mária celý týždeň hovorí, že je vegetariánkou. Výnimku neurobí ani pre hostí a naservíruje im čisto bezmäsité menu. To im nebude po chuti. Môže tento večer niečo zachrániť?

Najmladšia členka tohtotýždňovej partie Bez servítky, devätnásťročná študentka ekonómie, sa hosťom rozhodne pripraviť nielen vegetariánske, ale aj poriadne zdravé menu. Michal bude zúriť, lebo hlad nezaženie ani po dezerte. Anna síce dá jedlám krásny dizajn, no na chuti by bolo potrebné zapracovať. A porcie? Ak máte diétu, zrejme by ste tento prísun kalórii ocenili, no poriadni hladoši tohto týždňa budú aj po dezerte akurát tak pripravení na ďalší chod. "Pre mňa je toto jedlo na takej istej úrovni ako Majkov paprikáš či perkelt," neodpustí si poznámku Aďa. "Bojujeme tu o dve tisíc eur, treba si na tom dať záležať," vypustí z úst Michal.  

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Ako výkrik z tmy zaznie veta dnešnej hostiteľky. "Nechceš ochutnať tú pizzu, čo ste robili?" Povie Mišovi. Súčasťou dnešného programu bude práve príprava obľúbeného talianskeho jedla. Napriek tomu, že hostia pri programe nerátali s tým, že by domácky vyrobenú pizzu napokon jedli, príliš si nedali záležať, no po večeri - ako by ju našli. Spokojný bude hlavne hladoš Michal. Talianska delikatesa zrejme študentke zachráni večer!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!