Špinavé riady a odfláknuté jedlá: Peťo hosťom nedaruje ani štipku rešpektu!

Ak ste sledovali prezidentskú kampaň, meno Peter Kuťka vám možno bude známe. Neúspešný kandidát dnes privíta hostí u seba doma a tento večer nedopadne zrovna podľa ich predstáv!

Štyridsaťpäťročný Peter neúspešne kandidoval vo voľbách. To mu však rozhodne vietor z plachiet nevzalo. Práve naopak, ak by ste hľadali niekoho, kto sa vie poučiť z neúspechu, je to práve dnešný hostiteľ. Život berie ako jednu zábavnú jazdu. Aj preto sa na internete živí ako influencer. Milovník boxu vie práve takýmto spôsobom dostať zo seba negatívnu energiu. Neprajníkov nerieši. Zrejme z tohto dôvodu si dnes nebude robiť nič z rečí jeho konkurentov. Do Bez servítky si prišiel po výhru, no s menu, ktoré pripraví, veľkú dieru do kuchárskej šou nespraví! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Predjedlom bude natretý a zapečený chlieb, ten bude tvrdý a osadenstvo sa bude báť o svoje zuby. Hlavné jedlo hostí prenesie do Mexika, no hostiteľ absolútne odflákne vizuál. Ak by hostia chceli servítku, podľa Peťa na ňu v Bez servítky nárok nemajú. Príborom sa bude dať krájať len ťažko. Pred očami návštevy chytí Peťo do rúk mexický chod a bude ho jesť bez ohľadu na akúkoľvek etiketu. "Jedlo bolo nepripravené," opíše dnešné menu jedna z konkurentiek. Stále môže prísť záchrana v podobe dezertu. To by však hostiteľ nemohol priniesť zašpinené poháre. Pôvodným dezertom mali byť jahody v čokoláde. Petrovi však tento dezert nevyjde a urobí vlastný pokus, ktorý sa hostia neodvážia ochutnať!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!