Čo sa to u Jessicy udeje? Hostiteľka bude k Peťovi ako med, jej hnev si odnesie Katka!

Včerajší večer u Katky bol poriadnu emočnou jazdou. Po netaktnom správaní Peťa Katka neovládla emócie. Dnes sa však na včerajšok úplne zabudne a Jessica narovinu povie ďalšej konkurentke, čo si o nej myslí!

Dvadsaťtriročná Jessica úprimne povie každému, čo si myslí. Pravdou však je, že správanie Petra nie je po chuti každému a mnohým príde šokujúce. Jessice najviac vadilo, keď jej rukami zablúdil do jej porcie u Katky. Vyzerá, že zaradila smerom k Petrovi spiatočku, dnes sa však karta obráti a za terč nesympatie si určí Katku. Peťo bude dnes ako vymenený. Svoje chovanie síce nezmení a pozerať sa naňho pri jedení stále mnohých znechutí, no Jessicu bude chváliť a z jeho úst dokonca zaznie, že by ju bral za ženu, keď takto dobre varí! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

"Nie je to úplne civilizované správanie, ale povedzme si pravdu, keď si porovnáme včerajšie Peťovo správanie a jeho dnešné chovanie, tak nie je ten, ktorý mi najviac vadí," prezradí pri stole svoj názor na včerajšok. Keď sa Katka spýta, kto je ten, kto jej vadí dnes najviac, nebude čakať, že zaznie práve jej meno. "Príde mi ako najfalošnejší človek a ona ide proste len po výhre," označí ju silnými slovami Jessica. Našťastie si z jej slov nebude Katka brať veľa. V kritike bude pokračovať a podľa slov hostiteľky pôjde o zbytočné správanie!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!