Súťažiť o tisíc eur s chlebom svojej mamy? TOTO "gastro" influencerka pokazí hneď v úvode!

V Bez servítky tento týždeň uvidíte zaujímavú zostavu mladých ľudí. Niektorí z nich nebudú v gastronomickej oblasti vôbec stratení. Už v úvode týždňa privíta u seba hostí známa influencerka!

Dvadsaťšesťročná Linda Dobrovodská je v online priestore dobre známa, a to hlavne gastro priaznivcom. Linda cestuje po svete a prostredníctvom YouTube videí sprostredkuje divákom svojich videí rôzne chute. "Na mojom TikToku natáčame s babkou videá, ako varíme," prezradí v Bez servítky, čo napĺňa jej voľný čas. Od babky sa učí síce variť, no dnešné menu bude skôr exotické než typicky slovenské. Prekvapí hostí svojím kuchárskym umením alebo príde skôr sklamanie? Nie všetky suroviny si totiž Linda urobí sama, a to sa v našej relácii nezvykne oplatiť!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Milovníčka ružovej môže na prvý pohľad pôsobiť ako Barbie. Krásna Linda svoju obľúbenú farbu prenesie aj do prestierania, ktoré nie je v Bez servítky vôbec zanedbateľné. Niekomu to príde ako gýč, no tento týždeň bude v zostave Bez servítky prevaha žien, chlap bude len jeden, a výhrad na ružovú teda nebude veľa. Na prestieraní, na ktorom si dá Linda obzvlášť záležať, pristane ako prvý chod domáci chlebík s pestom, ktoré hostiteľka pripraví sama. Chlieb však nebude jej prácou. "Moja mamina ho robila, pretože ona robí kváskové chleby," prizná sklamaným hosťom tvár zo sociálnych sietí. "Ideš do súťaže o dvetisíc eur s chlebom tvojej mamky?" Spýta sa jeden z jej hostí. Hostia sa chlieb rozhodnú nehodnotiť vôbec! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!