Jedli ste už TAKÝTO dezert? Famózne pistáciové tiramisu si vyslúžilo v Bez servítky ovácie!

V úvode nového týždňa sme v Bez servítky videli variť Lindu Dobrovodskú, ktorá je milovníkom sociálnych sietí dobre známa. Blondínka cestuje po svete a prostredníctvom videí prináša chute svojím sledovateľom. V Bez servítky hosťom pripravila talianske tiramisu, ktoré možno v takomto prevedení poznať nebudete!

"Môj vrchol talianskeho menu je pistáciové tiramisu," ponúkla Linda hosťom dezert vo včerajšej epizóde Bez servítky. Hostia sa jednohlasne zhodli na tom, že pistáciové tiramisu ešte nikdy neochutnali. Takýto experiment sa mohol aj nemusel vydariť. Linde však rozhodne vyšiel. Od hostí zazneli samé pochvalné slová. Krém aj cesto vyšli hostiteľke na jednotku. "Takúto dobrú kombináciu som nečakal," ohúrila jedného z hostí kombinácia kávy a pistácií, ktoré na prvý pohľad k sebe nepasujú. Linda by sa podľa jej konkurentov mohla živiť predajom tohto dezertu. Že by toto tiramisu chutilo lepšie ako klasické? To môžete zistiť u vás doma!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Na pistáciové tiramisu budete potrebovať:

4 žĺtky

2 - 3 PL krupicového cukru

500 g mascarpone

180 g pistáciového masla

1 vanilkový lusk 

1 veľké balenie piškót 

1 hrnček uvarenej kávy

likér amaretto

kakao

Zdroj: TV JOJ

Žĺtky vyšľahajte s cukrom. Pridajte mascarpone, pistáciové maslo, zrnká z vanilkového lusku a ľahko premixujte. Uvarte kávu a nechajte ju na chvíľku vychladnúť. Do kávy prilejte trošku amaretta a primiešajte. Piškóty z oboch strán namočte v káve s likérom. Naskladajte ich vedľa seba do nádoby. Na piškóty navrstvite krém. Na krém naukladajte namočené piškóty a na tie znovu rozotrite krém. Dezert na záver posypte kakaom a dajte odležať do chladničky na dve hodiny. Dobrú chuť!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!