Jediný chlap týždňa sa môže ženiť: Svojím menu vytrie zrak, ale TÝMTO Martin dámy sklame!

Martin Kocsis je milovníkom rapu určite dobre známy. Ako kuchára však možno umelca nepoznáte. Ako ocenia jeho kuchárske umenie jeho štyri dámske konkurentky?

Varenie síce nie je každodennou rutinou Martina, no na dámach si dnes dá poriadne záležať. Problém však nastane ešte pred samotnou konzumáciou. Na jeho prestieraní totiž bude mierny chaos. Príbor nebude jednotný a rovnako tak nebudú ani poháre. Z toho by sa jeden perfekcionista zbláznil a ženy to budú považovať za chybičku krásy. Ako sa z toho Martin vykecá? Prvým chodom bude polievka - ako stvorená pre dámy. Jemná paradajková ohúri chuťové bunky každej jednej z tohtotýždňovej zostavy Bez servítky. Martin nespraví paradajkovú klasiku, akú možno poznáte u vás doma. Ak máte radi niečo iné, odporúčame vám jeho recept, ktorý po dnešnej epizóde Bez servítky nájdete na webe joj.sk., vyskúšať. Zdravšia verzia klasiky bude skvelou voľbou aj pre ľudí, ktorí žijú zdravým životným štýlom. A pre dámy, ktoré si sledujú kalórie, perfektná voľba! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Hlavný chod ocenia všetci "mäsožrúti". Steak sa síce Martinovi vydarí, no bude na rizote, ktoré všetkým dámam nepôjde na chuť. Linda v mäse nájde časť, ktorú bude musieť vypľuť. "Môžem sa spýtať, čo si tam vypľula na tanier? Hádam som ti tam netrafil to mastné," spýta sa vystrašený Martin. Linda si nájde skutočne mastnú časť. "Tučné mäso nepatrí na tanier," zaznie názor Lindy v dnešnej epizóde Bez servítky. Našťastie, po hlavnom chode bude na rade ešte dezert. A všetkých prekvapí, keď im na stole pristane ďalšie tiramisu. A ani takéto ste možno ešte nechutnali! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!