Milujete chute Grécka? Absolútne famózne predjedlo Daniely si získa jej konkurentov aj vás!

Daniela dnes hostí vezme na chvíľu k moru svojím chutným predjedlom. Takáto kombinácia chutí vám môže pripomenúť Grécko!

Tridsaťročná spolumajiteľka značky oblečenia, ale tiež mamička Daniela, sa podľa vlastných slov poriadne "hecne". Hlavný chod bude síce overenou klasikou. Sviečkovú nemusíme špeciálne predstavovať, no pri predjedle sa pozastavíme. Daniela pripraví domáci pita chlieb, ktorý je typický napríklad pre Turecko či Grécko. Práve bližšie ku Grécku však tento predkrm mať dnes bude. Súčasťou predjedla bude halloumi syr, ktorý v kombinácii s tzatzikmi spôsobí výbuch chutí. Ďalšou súčasťou tohto jedla bude granátové jablko či mäta, ktoré tiež zohrajú výraznú rolu a hostia budú nadšením mľaskať! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

U hostí si šplhne dnešná hostiteľka domácou pitou aj zaujímavými kombináciami chutí, ktoré možno na prvý pohľad k sebe nepasujú. Obľúbený grécky halloumi syr však v kombinácii so surovinami, ktoré Danka zvolí, vynikne. A skutočne sa hostia na chvíľu prenesú do gréckeho leta. "Táto kombinácia je čisté Stredomorie, za mňa si to úplne trafila, je to veľmi dobre dochutené," zaznejú pochvalné slová od Martina. Recept nájdete po dnešnej epizóde na stránke joj.sk

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!