Dnes nás čaká poriadna kubánska jazda: ČO krásnu Glendu priviedlo na Slovensko?

Glenda je energetická bomba. Ak sledujete tento týždeň Bez servítky, určite ste si ju zamilovali a dúfame, že jej energia sa preniesla z obrazoviek aj na vás. Krásna Kubánka nám prezradila, čo a kedy ju priviedlo na Slovensko!

Tridsaťpäťročná Glenda je rodená Kubánka, no už dvanásť rokov žije na Slovensku. V tom čase ju sem priviedla láska k známemu slovenskému moderátorovi, s ktorými sa spoznala vo svojej rodnej krajine. "Prišla som, lebo láska ma doviezla na Slovensko," ozrejmila svoje dôvody. "Skúsenosti so slovenskými mužmi mám. Neviem, či bude tretí, podľa mňa už budem len sama," s úsmevom odpovedala, ako to aktuálne v otázkach lásky má. Rozhodne však úplne sama nie je. Glenda má z bývalého vzťahu jedného syna a z ďalšieho trojročného chlapčeka. "Je to moja druhá krajina. Milujem na Slovensku, ako sa tu žije oproti Kube. Na Kubu už nikdy. Tam sa nedá žiť," povedala Glenda, ktorá by nemenila! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Glenda je kvôli svojej rodine hudobníčkou. V tom čase nemala na výber rozhodnúť sa inak, no hudba ju dnes živí a robí jej radosť. Nielen hrá na rôzne nástroje a spieva, ale tiež učí hudobnú výchovu. Hudobne privíta dnes aj svojich hostí v Bez servítky. Tí sa môžu tešiť na autentický kubánsky večer. Glenda hosťom sprostredkuje chute svojej domoviny a ako prípitok autentický kubánsky rum. A program bude poriadnou jazdou!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!