Anička si neodpustí ostrú kritiku na adresu Merity: Sama však včera spravila to isté!

Nebolo by dňa, kedy by Anička neriešila svoje obľúbené bravčové mäso. Kvôli tomu sa dnes pustí do Merity, ktorá tento druh mäsa nekonzumuje. Tej sa to poriadne dotkne, Anička predsa tiež včera nechcela konzumovať u nej určitý druh jedla!

Jana pracuje v gastro sfére. Bratislavčanka je v kuchyni zdatná a poriadne prepracované bude aj jej menu.  Sľubovala, že u nej sa najedia, a to sa stane skutočnosťou, až na pár výnimiek. Konečne bude po chuti aj Aničke, ktorá sa bez bravčoviny nenaje dostatočne. Hlavné jedlo bude obsahovať panenku a hostky budú spokojné. Až na včerajšiu kuchárku, ktorá prizná, že z rodinných dôvodov bravčové mäsa nekonzumuje. Jej rodina je totiž moslimského pôvodu. Aj keď Merita sa tradícii tak pevne nedrží, toto pravidlo neporušuje! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

To bude dôvod ostrej hádky medzi ňou a Aničkou, ktorá na bravčové nedá dopustiť. "Ty neješ mäso? Prečo? Ja som klíčky musela a ty aspoň trošku, malinké sústo," začne riešiť za hostiteľku, prečo jednej z jej návštevníčok nechutí. Jana ostane len bez slov pozerať na celú situáciu. "Nemám nič proti bravčovine, ale nie som zvyknutá ho jesť, lebo celá moja rodina je moslimská," prezradí dôvod. Merita však "útok" Aničke vráti. "Však ani ona si nedala hríby. Prečo ja by som si mala dať mäso, ktoré nejedávam?" Vráti jej. Anička však v tom bude vidieť značný rozdiel, z bravčového sa totiž nedá otráviť tak ako z hríbov. Vyzerá, že Merita sa u Bučkovcov zrovna nenaje. "Ja idem teraz teľa zarezať, lebo ide madam k nám?" Bude už Anička poriadne rozčúlená! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!