Žiadna rómska kuchyňa a kúsok skla v hlavnom jedle? TOTO u Zlatky hostky nečakali!

Hostky majú od Zlatky veľké očakávania. Dúfajú, že sa hlavne dobre najedia, čo rómska kuchyňa zvyčajne sľubuje. Príde však nejedno sklamanie!

Štyridsaťšesťročná Zlatka miluje tradičné varenie, no pre hostky prichystá nejednu vychytávku. Také pomarančové balzamico ste možno ešte nechutnali a Zlatku zrejme v obchode tiež zaujalo, preto sa ho rozhodne experimentálne použiť do svojho predjedla, ktoré bude okrem iného obsahovať prosciutto. To zbystrí pozornosť Merita, ktorá bravčové neje, no o pôvode tohto prosciutta si nebude istá ani samotná kuchárka. Keď na rad príde hlavný chod, ovácie zaznejú najmä u úst Aničky, pretože pôjde o tradičné jedlo pre našu krajinu - bôčik s knedľami. Opäť raz uvidíme experiment v podobe barbecue a sklamanú Meritu! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Aničke bude porcia mäsa málo, našťastie, svoj kúsok zdedí po Merite. Domáca kapusta nadchne, no tenké knedle budú vyzerať, že na nich chcela hostiteľka ušetriť. Mínus budú vidieť hostky aj v dizajne bez niečoho zeleného. "Zelenú ku kapuste, mäsu a knedliam? Čo som im tam mala dať žihľavu?" Zaznie z úst zmätenej Zlatky, ktorej hostkám nebude nič dobré. Vadiť jej bude najmä najmladšia z dám tohto týždňa. "Ráchel môže rozprávať, ale nerozumie absolútne jedlu," povie svoj názor na mladšiu hostku skúsená kuchárka Zlatka. Nebude jediná, ktorá bude mať výhrady. Keď si nájde Janka v knedle kúsok skla, bude po zábave. Ostatné z dám tiež zbystria pozornosť. "Bože, to bude čistá katastrofa," povie vystrašená Zlatka. Sklo sa však nemalo, ako dostať do jedla. Ako tento večer dopadne? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!