Veľký návrat do sídla Bučkovcov: Anička pripraví menu zo srdca! Prečo však neudrží slzy?

Tento týždeň môžete sledovať v relácii Bez servítky Annu Bučkovú, ktorá sa preslávila reality šou Bučkovci vysielanej na obrazovkách TV JOJ. Temperamentná podnikateľka zo Sihly dnes zabojuje o víťazstvo. Variť sa bude priamo v dome slávnych Bučkovcov na Sihle a o domácu kuchyňu, ale ani emócie rozhodne nebude núdza!

Anička Bučková po rokoch pustí televízny štáb k sebe domov i na farmu v obci Sihla, kde žije so svojou rodinou. Ukáže, čo majú v známom farmárskom sídle nové. Dámy si u nej dokonca vyskúšajú prípravu domácich syrčekov. Tým ponúkne na úvod obľúbené bylinky, no špeciálne v podobe prípitku. Aj keď bude tvrdiť, že nepôjde o alkohol, hostky prekvapí sila nápoja. Napriek tomu, že Anka je zdatná farmárka aj kuchárka, prizve si pomocníka, a to vnuka Denisa. Stredoslovenka vsadí na overenú domácu kuchyňu. Špecialitou bude už predjedlo, a to domáce syry a nátierky. Súperky by inak takéto predjedlo neocenili, no keďže sa Anička venuje výrobe domácich syrčekov, potešia sa, že môžu niečo z jej tvorby ochutnať. Hlavným jedlom bude chcieť Anička ulahodiť každej zo súperiek, preto im naservíruje kuracie mäso a jej obľúbené bravčové bude len v podobe slaninky. 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Zdroj: TV JOJ

Celé jej menu bude zo srdca a pripravené s láskou. Veselá a láskavá atmosféra sa však na chvíľu zmení na smutnú a dojímavú v okamihu, keď Anna Bučková začne večeru. Svoje súperky požiada, aby sa pred večerou pomodlili. Počas toho sa však Anka rozplače. Dôvodom, prečo jej po tvári budú stekať slzy, je jej nebohá mamička. "Mne je ľúto za maminou. Som si tak predstavila moju maminu, vždy tu sedela a proste mi chybuje stále," povie so slzami v očiach! 

Zdroj: TV JOJ

Ako dopadne večera u slávnych Bučkovcov a kto tento týždeň vyhrá Bez servítky? Dozviete sa už dnes o 17.50 na JOJke!