Ľubica sa opäť ukáže: TENTO jej krok urazí Daniela, ostatní budú len krútiť hlavami!

Ľubka sa nezaprie ani v stredu. U Daniela začne ponúkať svoju porciu konkurentom ešte predtým, než vôbec ochutná!

Dvadsaťdvaročný Daniel dnes hostí poriadne prekvapí svojím menu. Býva vo vlastnom dome a varenie mu vôbec nie je cudzie. Na jedlách si dá záležať a hosťom pripraví poriadne náročne pokrmy. Crème brûlée napríklad prenesie Silviu do Francúzska. Daniel je na svoj vek skutočne šikovným mladíkom a hostia budú len tak pozerať. Kritika však opäť zaznie z úst Ľubky! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Ľubicu môžeme tento týždeň zaradiť medzi najkritickejších hostí. Sama ešte nevarila, jej deň D príde zajtra, no aj dnes nebude z jej úst chýbať kritika. Daniela sa dotkne, keď svoj hlavný chod začne rozdávať konkurentom ešte pred ochutnaním. Tým budú rebierka. Mäso síce Ľubka je, no porcia jej príde priveľká a podelí sa s Tomym. Na tom by nebolo nič zlé, ak by najprv tento chod neochutnala. "Myslím si, že s tým mala počkať. Toto je celá Ľubka, ani ma to neprekvapilo," zaznie z úst hostiteľa. Miesto pochvál, že zje aspoň jeden kus sa dočká nepochopiteľnej kritiky. "Ja tomu jedlu veľa nedám, ale nemyslím si, že keď niekto menej je, tak by sme si mali z neho robiť srandu," povie úprimne! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!