Ľubica to už nevydrží: Pri svojom stole na rovinu povie Silvii, ČO si o nej myslí!

Najväčšie nezhody tento týždeň badáme medzi Ľubkou a Silviou, ktoré si od prvej chvíle nesadli. Dnes ich vzájomné nesympatie vyvrcholia!

Tridsaťštyriročná Ľubica je už deväť rokov doma. Stará sa o chorého synčeka. Mamou sa stala veľmi mladá. Dcéra sa jej narodila, keď mala len 18 rokov. Napriek náročnému životu sa snaží ostávať pozitívna. "Ivko je náš celoživotný zázrak. Keď sa narodil, bol mesiac v kóme, predpokladali sme, že za z nemocnice nevráti," povie silná žena, ktorá sa o chlapčeka stará od jeho narodenia nonstop. Určite ste však tento týždeň z jej úst počuli tiež nejednu kritiku. Tú si neodpustila u žiadneho z jej konkurentov. Z tohto dôvodu majú jej hostia dnes od nej veľké očakávania. Dokáže, že je nielen skvelá matka, ale aj kuchárka?

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Napriek tomu, že jej menu sa nezaradí k najnáročnejším tohto týždňa, môže sa Ľubica ukázať aspoň domácimi surovinami. Cestoviny na hlavné jedlo si urobí sama. Pôjde o špagety a tie nebudú dlhé, ako sa na Taliansko patrí. To už budú hostia poriadne kritickí. Problémom budú aj nedochutené jedlá. Ľubica hosťom navarí podľa seba - mäsa sa dnes nedočkajú. Domáce lístkové cesto pri dezerte však prihodí zopár bodov. Napriek tomu, že pri sladkej bodke večere nastane akýsi mier, príde prekvapenie v podobe kritiky na adresu Silvie. Ľubica jej po tom, čo sa jej nebude páčiť domáca zmrzlina povie na rovinu, čo si o nej myslí. "Nebol každý v každej r*** strčený ako ty," povie jej do očí hostiteľka. "To prehnala," bude v šoku Silvia!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!