Tomáš prekvapí tradičným menu: Viete, AKO správne pripraviť bryndzové halušky?

Tomáša Kottyho môžete vnímať ako speváka či influencera. V Bez servítky prekvapí hostí tradičným slovenským jedlom!

Umelec Tomáš si plní svoje sny v starom dome, ktorý kúpil a renovuje ho podľa svojich predstáv. Detský sen pretavil do domáceho kina. Súčasťou jeho bývania je tiež nahrávacie štúdio. V Bez servítky sa divákom prizná, že bol na protialkoholickom liečení. "Každá závislosť je ťažká, lebo človeku mení myslenie a osobnosť," povie Tomáš, ktorý dáva dnes od alkoholu ruky preč. Varí len z nutnosti, preto hostí prekvapí tým, aké náročné menu zvolí! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Jeho pomocníkom pri varení bude Max, hudobný producent, ktorý skladá Tomášovi skladby. Spolu pripravia tradičné slovenské jedlo - bryndzové halušky. Hostí však ešte pred tými nadchne prestieranie, ktoré má Tomáš po babičke - Cibulák a sušená levanduľa u Silvii a Ľubky vzbudia akýsi mier. Domáca bageta nadchne, rovnako ako domáce oškvarky, z ktorých Kotty pripraví nátierku. No pri hlavnom chode hostia zbystria. Bryndzové halušky by mal mať rád každý Slovák, nájdu sa však aj takí, ktorým bryndza nevonia. Domáca bryndza zo salaša však v tomto prípade rozvonia celý Kottyho domček. Rovnako z "domácej ruky" bude aj slaninka. Miesto vône si však hostia všimnú "neestetické naservírovanie", podľa nich Tomy len tak halušky nahádže na taniere. "Však to bolo sedliacke prestieranie, aká estetika?" Povie Kotty. Tu opäť príde na scénu znalá Silvia, ktorá pochádza spod Tatier a presne vie, ako majú také dobré halušky vyzerať. Ľubica zase prinesie svoj pohľad na to, ako ich správne postrúhať

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!