Do Bez servítky sa vracia Fučo: Pozrite, v AKOM zaujímavom týždni ho uvidíte!

Tento týždeň v Bez servítky nebude len chutno a veselo, ale aj bojovo. Prichádzajú účastníci Fight Night Challenge. Prvého z nich sme už mali v Bez servítky niekoľkokrát!

Marek Fučík alebo Fučo, ako ho možno poznáte, v Bez servítky varil už niekoľkokrát. Aj dnes bude s Fučom v kuchyni poriadna sranda. "V Servítke som už tretíkrát za rok, je to z toho dôvodu, že to chcem konečne vyhrať," prezradí dnes pred varením, ktoré bude o niečo náročnejšie, ako sme doteraz videli počas jeho účasti v relácii. Variť bude úplne sám a nebude to mať jednoduché. Spolu s ním sa v relácii ocitnú zápasníci z Fight Night Challenge. Ak ste fanúšikmi týchto bojov, určite vás známe tváre odtiaľ potešia!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Svojím hosťom pripraví tematický program - šľahať vajcia budú musieť s boxerskými rukavicami. Po náročnom programe ich bude čakať poriadna dávka mäsa. Fučo sa hecne a upečie im pečenú kačicu. S lokšami pôjde o výdatné jedlo. "Videl som veľa kačíc, ale táto je top," povie jeho hosť. "Od takého Fuča by som čakal možno špagety s kečupom," zaznie z úst ďalšieho z jeho hostí. Fučo skutočne nastaví latku u poriadne vysoko. Sledujte tento týždeň Bez servítky, bude veselo! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!