Pomôcka, akú sme v Bez servítky nemali: Matej na prípravu knedle použije PLIENKU!

Matej Király je tréner a zápasník Fight Night Challenge. V Bez servítky prekvapí tým, že "ľavý" nie je ani v kuchyni. No o takejto vychytávke na prípravu domácich knedlí ste možno ešte nepočuli!

Zápasník má už deviaty rok vlastné fitness centrum. Nie je to jediný úspech v jeho živote. Radosť mu robí predovšetkým žena a dcérka. "Ženu som zbalil na dobrú fazuľovú polievku," zaznie z jeho úst na úvod jeho kuchárskeho dňa. To je informácia, ktorá môže v Bez servítky zohrať dôležitú rolu. Snáď sa doňho jeho dnešní hostia nezaľúbia! 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Hosťom prichystá poriadne sýte menu. Nebude chýbať výdatný segedínsky guláš s domácou knedľou. Sýte menu, ako sa pre zápasníkov patrí. Prílohu k hlavnému chodu pripraví Matej možno netradične. "Toto plátno má špeciálnu úlohu pri naparovaní. Budeme na ňom robiť celý proces naparovania. Dáme knedliam saunu," povie Matej. Možno takýto spôsob prípravy poznáte, ak domáce knedle robíte. "Je to z plienky našej dcér," povie svoj tajný typ na prípravu parených knedlí dnešný kuchár!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!