Záver večere hneď v jej úvode? Lukáš hostí šokuje, keď im dá ako predjedlo TOTO!

Tento týždeň vidíme v relácii Bez servítky variť nielen zápasníkov, ale aj celkom obstojných kuchárov. Lukáš sa ešte k tomu ako kuchár živí. V našej relácii ste ho mohli vidieť variť v zostave profesionálnych kuchárov. Aké menu si pripraví špeciálne pre zápasníkov?

Lukáš sa živí ako kuchár. Chlapi majú od neho preto veľké očakávania. A jeho menu rozhodne jednoduché nebude. Ako hlavný chod pripraví chobotnicu, ktorá je poriadne bohatá na bielkoviny, čo bude pre zápasníkov veľké kus. Tento pokrm nie je možno pre každého, no prekvapivo taniere hostí ostanú takmer vylízané. Celý večer sa však bude niesť trochu v obrátenom poradí. Ako prvý chod totiž pristane hosťom na tanieri dezert. Sladký koláč väčšina konzumuje na záver večere ako sladkú bodku. Aký efekt má pre naše trávenie, ak začneme dezertom? 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

"Tento spôsob ma naučil pán tréner," povie Lukáš. "Ja začínam sladký štart, lebo žalúdok je v podstate sval a cukor nakopáva svaly," vysvetlí Matej. Ak cvičíte, možno vám je tento postup známy. "Keď si dáš na začiatku cukor, tak telo si povie, že ide športovať," poradí ľuďom, ktorí cvičia túto metódu Matej, ktorý je trénerom. Ak by sme si rozobrali tento večer, tak budú jednotlivé chody vyzerať nasledovne - predjedlo na úvod, druhým chodom bude chobotnica a po tej bude hostí ešte len čakať hlavné jedlo! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!