Cukrárka Katka poriadne prekvapí: Povedali by ste, že sa dá TOTO jedlo pripraviť na slano?

Jediná dáma tohto týždňa sa síce špecializuje na sladké recepty, no ani vo varení nezaostáva. Presvedčí o tom dnes svojich hostí - profesionálov v gastronómii!

Katka Novotová pracuje v štátnej správe, no jej veľkou záľubou je pečenie. V Bez servítky ju neuvidíte po prvýkrát. Vo varení o nič menej nezaostáva, no predsa len je príprava dezertov jej srdcovou záležitosťou. Svojimi sladkými receptami prispieva do rubriky ženského magazínu, no jej najväčším snom je vydať vlastnú kuchárku s maškrtami z jej dielne. Ako jediná dáma tohto týždňa síce nemá kuchárske vzdelanie ako jej konkurenti, no určite o nič menej nezaostáva za ich varením. Hosťom naservíruje modernú gastronómiu, ktorá bude nielen na pohľad vyzerať perfektne. Páni budú ohúrení chuťami, ktoré im Katka predstaví. "Každý mal nejakú pripomienku, ale taniere ostali prázdne," povie Katka po hlavnom chode. 

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Jej menu bude hýriť farbami a doladenými chuťami. Dominantou bude síce dezert, ktorým bude krémeš na moderný spôsob, no ani jedlá pred sladkou bodkou neostanú bez povšimnutia. "Podľa mňa si nielen dobrá cukrárka, ale aj kuchárka," zaznie kompliment z úst Mareka. Ako hlavné jedlo si pripraví Katka parené buchty na slano. Možno takéto buchty poznáte na sladko, no umením kuchárov je pripraviť niečo, čo chce dávku odvahy aj poriadne experimentovanie. V tomto prípade ich naplní kačacím mäsom. "Buchta bola profesionálne pripravená. Ako od babičky," povie ďalší z jej konkurentov. Napriek tomu, že už samotná buchta bude spĺňať funkciu hlavného chodu aj prílohy, položí ju Katka na pyré z červenej kapusty. Wow! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!