Aj profesionálom občas niečo nevyjde: Zle vykysnuté "langoše" Martin len ťažko obháji!
Neraz v Bez servítky vidíme variť aj skutočných profesionálov. Takých, ktorí nemusia dokazovať, že sú v kuchyni viac než doma. Môže sa však stať, že to, čo chutí väčšine, neulahodí súťažiacim v Bez servítky. To sa stane aj v dnešnej epizóde. Martin niektorými receptami poriadne zaexperimentuje a zožnú ovácie, pri iných dôjde k malému zaváhaniu. V prípade tých klasických, ktoré možno pripravujete aj vy doma, sa občas môže pritrafiť malá chybička. To sa stane aj Martinovi, ktorý pripraví pre hostí tradičný demikát v modernom šate a ako prílohu k nemu zvolí kysnutý donut - langoš trochu v inom tvare!
Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Hostí toto jedlo veľmi poteší, no kritiku si neodpustí Katka, ktorá si hneď všimne, že donut nevykysol tak, ako by mal. Spýta sa ho, či sa mu podaril. "Keď som mal hotový donut, ešte by zniesol tak päť minút ako samotný nakysnúť. Ale cesto samo o sebe hej," povie Martin. V tradičnom ceste budú chýbať bublinky. "Pripomínalo mi to skôr pololangoše," neodpustí si poznámku Filip. Ďalšími jedlami však môže Martin stále zachrániť svoj večer. Podarí sa mu to?