Filipov postup si odnesie vlnu kritiku: TAKTO by mäso od profesionála nemalo vyzerať!
Filip Tóth v Bez servítky varil už niekoľkokrát a vždy priniesol nejakú chuťovú inováciu. Jeho menu bude aj dnes rôznorodé a poriadne finančne nákladné. Na hosťom nebude určite šetriť. Jelení chrbát v hlavnom jedle, hovädzia roštenka "wagyu" a dezert, pri ktorom nájde Filip inšpiráciu v ďalekom Dubaji. Niečo také by ste určite radi ochutnali v nejednej luxusnej reštaurácii. Keďže hostia Filipa budú profesionáli v gastronómii a chýbať nebude ani cukrárka, nároky konkurentov rozhodne nebudú malé!
Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Predjedlo hostí nadchne a taniere ostanú úplne prázdne. Filipovi prvý krok vyjde na jednotku. Pri hlavnom jedle si však pozorné oči súperov všimnú, že niečo nevyšlo Strýcovi tak, ako by si prial. "Keď pozerám na ten svoj chrbát, nie som presvedčený, že si ho spravil dobre," povie Marek. "Pyré je zle spravené a mäso tak isto," zaznie ďalšia negatívna poznámka od Mareka. Ani chrusta na mäsa nebude na jednotku. Filip nepoprie, že sa mu všetko podarilo tak, ako chcel. Kuchár mäso suvidoval a práve tento proces mu hostia vytknú. Nie len málo stupňov, ale samotnú suvidáciu, pretože toto mäso si podľa niektorých profesionálov v gastronómii vyžaduje úplne iný prístup!