Rómska kuchyňa ako z michelinskej reštaurácie? TOTO Erikovi hostia ešte nejedli!

Erika Hilára sme v Bez servítky síce už videli, no aj dnes pripraví niečo, čo ste ešte možno neochutnali. Ak však poznáte cigánsku kuchyňu, prídete si na svoje, ak jeho recepty vyskúšate u vás doma!

Päťdesiatdvaročný Erik aktuálne pracuje ako redaktor. Po búrlivej minulosti sa v živote usadil a priznal, že aktuálne rieši nový vzťah. "Nemám nikoho," povie. Vzápätí však prizná, že sa niečo nové v jeho živote rysuje. "Mám jedného takého, s ktorým si rozumie. Tento je mladší ako tamten. To je hrozné s tými mladými," zaznie z úst Erika. Keďže je v kuchyni zdatný, určite v jeho prípade ide láska aj cez žalúdok. O tom, že vie variť presvedčí dnes svojich hostí. "Rómske jedlo si vyžaduje veľa cibule. Koľko mäsa, toľko cibule," prezradí, aké je tajomstvo dobrej rómskej kuchyne!

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Predjedlom bude tradičný rómsky chlieb "marikľa". "Marikľa je veľmi jemná, mäkučká, myslela som si, že bude tvrdšia," prekvapí Barboru. Už v prvom chode nebude chýbať poriadny kus mäsa, ako je pre Erika aj rómsku kuchyňu typické. Hostiteľ prezradí, že sa ho bude snažiť naservírovať ako v michelinskej reštaurácii. Hostia nechajú taniere takmer úplne prázdne. "Ja som bola z predjedla nadšená, aj som ho vychválila," zaznie z úst Barbory. Najväčší úspech pozbiera práve rómsky chlebík, ktorý si hostia odložia aj k hlavnému chodu. Po príchode druhého jedla však nastane mierne sklamanie. Jedlo bude zložené opäť raz z bravčového mäsa, ktoré Erik prikryje omeletou. Aký úspech u hostí vzbudí sladká bodka? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!