Róbert nie je len taký kuchár: Viete, KTO je jeho ŠÉFOM? Poznáte ho aj z našej relácie!
Pre každého kuchára je veľkou poctou pracovať pre šéfkuchára. Inak to nemá ani dvadsaťtriročný Róbert. Nie sú len menovci, ale obaja majú obrovskú vášeň pre varenie. V roku 2017 Róbert Tatai, šéf dnešného kuchára, vtedy vo veku 24 rokov, zvíťazil v kuchárskej šou MasterChef v Maďarsku. Je to jedna z najprestížnejších kuchárskych televíznych súťaží. Róbert Tatai získal 10 miliónov forintov, čo je v prepočte okolo 33 tisíc eur. Už vtedy mal s výhrou jasné plány - investovať do vlastnej reštaurácie, čo sa mu aj podarilo a dnes má svoju reštauráciu v Komárne. Práve tam pôsobí aj dnešný kuchár. Hostia majú preto veľké očakávania!
Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
V reštaurácii často využívajú ako inšpiráciu maďarskú kuchyňu. Hostí však dnes prekvapí Róbert trošku iným menu. Prvý chod, batátová polievka, bude zbierať úspech za úspechom. Hostia si neodpustia slová, že je hodná tisíc eur. Pri hlavnom jedle zrazu sínusoida úspechu začne padať. Pri dezerte sa kuchár inšpiruje aj kúskom Maďarska. Pôjde o dezertný pohár "Rákocziho", ktorý možno poznáte, ak chodíte za naše južné hranice. "Pochváli ťa tvoj šéf, keď uvidí, čo si nám dal?" Spýta sa Erik zostra po dezerte. Sebavedomie Robiho však rozhodne nepôjde po tomto večeri dole, a to napriek výraznej kritike hostí!