V TAKEJTO podobe možno tekvicovú polievku nepoznáte: To musí byť strašne sladké!

Veronika dnes hostí prekvapí tradične netradičným menu. Hlavne polievka všetkých ohúri nie úplne typickými surovinami!

Dnešná kuchárka pracovala v automobilke, aktuálne sa však vo veku 29 rokov znovu vzdeláva. Svoj život si užíva v Rakúsku. Mnohí tvrdia, že život tam je na inej úrovni. To, či to platí aj v prípade Veroniky sme sa nedozvedeli, no v živote sa riadi mnohými motivačnými citátmi. Domček obýva spolu s mačkami. "S chudnutím som celé roky bojovala, ale aktuálne sa tým nezaoberám," prezradila, že sa so svojím telom zmierila a kilogramy navyše nerieši, čo z nej robí šťastnú ženu. "Chlapa ani nepotrebujem," odpovedala na otázku, či je single. Na dobré jedlo by však nejedného chlapa určite prilákala. Aké bude jej menu?

Trúfate si navariť za tisíc eur? Okrem tisícky ako výherca si za účasť odnesiete ďalších 1000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!

Vyšťavená šťava z pomarančov a datle v hokkaido polievke možno mnohých prekvapia. Takáto pomarančovo-datlová pasta bude poriadnou vychytávkou, ktorú možno nebudete váhať vyskúšať ani u vás doma. Nebude však chutiť prisladko? Pravdou je, že datle sladké sú, no pomaranče môžu ich sladkosť krásne zmierniť. "Chutí víťazne. Lepšiu polievku som možno v živote ani nejedol. Čo sa týka prevedenia tekvicovej polievky," povie Maťo. Surovinou, ktorú možno tiež do tekvicovej polievky nepridávate bude zázvor. Ak vás ohúrila táto osviežujúca kombinácia, sledujte celý postup jej prípravy v dnešnej epizóde Bez servítky. Recept po jej skončení nájdete na webe joj.sk

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!