
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Prívarok:
Nakrájané zemiaky si uvaríme vo vode so sušenými hríbmi do mäkka. vykutíme kyslou smotanou, soľou, korením, octom a vymixujeme do hladka, v zvlášť vode si zblanžírujeme zelený sladký hrášok. Pri podávaní zmiešame omáčku v správnom pomere s ostatnými surovinami a finálne vykutíme. podávame za tepla.
Zemiakovo hríbová pena:
Nakrájane zemiaky si uvaríme vo vode so sušenými hríbmi do mäkka. vychutíme kyslou smotanou, soľou, korením, octom a vymixujeme do hladka, zmes dáme do sifónovej fľaše a vložíme plynovú bombu.
Fašírky z wagyu maska:
Orezy z wagyu sviečkovice si rozomelieme v mlynčeku. Cibuľu si zatestujeme na oleji spolu s cesnakom a tymianom. ked je cibuľa do zlatista celu zmes rozmixujeme do hladka ponorným mixérom. na kocky nakrájame toastov chlieb. všetky zmienene suroviny zmiešame a vychutime soľou, korením, drveným kmínom a bylinkami. pridáme troška mlieka na dosiahnutie správnej konzistencie. vygúľame rovnomerne guličky. obaľujeme v klasickom trojobale. muka/ vajcia/ panko struhanka. Vypražíme vo fritéze.