
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Šišky:
200 g hladka muka
50 g polohrubá muka
50 g kukuričný škrob
1 x vajce
soľ
30 g cukor
4 g vanilková pasta
50 g voda
Postup:
Všetky suroviny zmiešame a vložíme do sifónovej fľašky. pridáme plynovú bombu a odložíme nabok na 1 hodinu. pri smažení šišiek použijeme naberačku na polievku do ktorej vstrekujeme pripravenú zmes a naberačku ponárame do horúceho oleja. Šisky po vyfritovaní plníme tonka pudingom.
Tonka puding:
390 g šľahačka 36 %
140 g vaječne žĺtka
100 g cukor
1 x tonka fazuľka
6 g vanilková pasta
60 g maslo
Postup:
Všetky suroviny zmiešame a na jemnom struháku nastrúhame Tonka fazuľky do zmesi. varíme v miske nad parou kým nám vznikne hustý krém. necháme vytuhnúť v chladničke, pred použitím dobre premiešame.
Malinový gél:
250 g malinové pyré
150 g voda
1x litekova stava
6 g agar agar
20 g cukor
Postup:
Všetky suroviny spojíme a necháme prevrieť, necháme vytuhnúť v chladničke, premixujeme a uchováme v chladničke.