
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Výber stejkov:
Nízka roštenka (striploin) USDA Prime
Vysoká roštenka (rib-eye) Uruguaj
Sviečkovica (Fillet) Argentína
Kvetová špička ( Picanha) Španielsko
Nízka roštenka Wagyu (oblasť miyazaki) A5
Príloha:
- grilovaná zelenina (cuketa, kukurica, paprika, šampióny porto belo, lúsky hrasok, lusky fauzula, jarná cibulka)
- miešaný lístový šalát (mix listovy šalát, malinová zálievka
Zálievka:
- maliny
- citrón
- med
- olivový olej
- soľ
- korenie
Chimichurri:
- koriander
- petržlenová vňať hladká
- červená cibuľa
- oregano
- soľ
- korenie
- citrón
- červený vinný ocot
- olivový olej
Postup:
Mäso posúdime nakrájame a môžeme grilovať, gril rozpálime na 200-250 stupňov, 300 g steak grilujeme na médium cca 13 min. Zeleninu nakrájame. Lúsky a patizón oblanšírujeme (do vriacej osolenej vody ponoríme zeleninu na 2 min. a ihneď schladíme). Takto nachystanú zeleninu dáme na rozpálenú panvicu s olejom, restujeme tak, aby dobré bolo. A necháme sa prekvapiť.
Chimmichury: .
Petržlenovú vňať, koriander a oregano najemno nasekáme. Pridáme nasekanú červenú cibuľu, ktorú sme marinovali v červenom vinnom octe a soli. Pridáme olivový olej. Dochutime citrónom, korením, soľou.