
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Kačica:
1 kg kačacie prsia, soľ, čierne korenie, bobkový list, cesnak, maslo
Postup:
Kačacie prsia narežeme a dochutíme. Dáme na panvicu a necháme pomaly opekať kým nepustia tuk. Následne sprudka opečieme zo všetkých strán a prelievame maslom a cesnakom. Grilujeme približne 3-4 minúty z každej strany. Následne vložíme do trúby vyhriatej na 200 stupňov na 6-8 minút. Pri podávaní nakrájame na plátky.
Arašidová Omáčka:
20 g kari pasta, 50 g arašidové maslo, 200 ml kokosové mlieko, 150 ml vývar, cesnak, zázvor, soľ, korenie, rastlinný olej
Postup:
Zarestujeme Kari pastu v hlbokej panvici alebo hrnci na rastlinnom oleji. Zalejeme vývarom pridáme arašidové maslo a necháme rozpustiť. Dochutíme koreninami a necháme variť. Na záver pridáme kokosové mlieko a počkáme kým sa zmes zredukuje a nadobudne hustejšiu konzistenciu.
Pečené zemiaky:
400 g baby zemiaky, soľ, korenie, tymian, bobkový list
Postup:
Zemiaky varíme v šupke maximálne 5 minút. Dáme na pekáč na papier na pečenie a pečieme 40 minút. Pri podávaní dozdobíme mikrogreenm