
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
8 vajec
250 g hladká múka
kypriaci prášok
kakao
štipka soli
3 ks gaštanové pyré
3 ks smotana na šľahanie
2 ks 40 % smotana na šľahanie
1 bal ríbezle mrazené
1 bal ríbezle čerstvé
mäta
jedlé zlato
Postup:
Z vajec, múky, kypriaceho prášku, kakaa a štipky soli spracujeme piškótové cesto. Pečieme v rúre 20 minút. Po vychladnutí budeme vrstviť nasledovné. Najprv rozmixované ríbezle s cukrom, následne krém, ktorý pripravíme tak, že nastrúhame gaštanové pyré a rozmixujeme ho so šľahačkou. Posledná vrstva bude samostatne ešte vyšľahaná 40 - percentá šľahačka. Ozdobíme jedlým zlatom, vetvičkou čerstvých ríbezlí a mätovým lístkom.